Favorit karaktärer.

 
 
 
 
 
Tänkte försöka göra en topp fyra lista på mina favorit karaktärer i serien och varför, blir en utmaning att välja.
 
 
1. Damon 
Det var ingen tvekan där. Damon har varit min favorit karaktär sedan första gången jag såg honom i serien. Varför? För att han är ofta så missförståd. Man tror att han är självisk och bara gör saker för sin egen vinning, visst det har han även gjort. Men vi alla vet att det ofta inte är så. Han berättade inte att han träffa Elena först när hon skulle göra sitt beslut för det inte skulle påverka hennes val. Och säg vad ni vill men det finns inget han inte skulle göra för Elena. Stefan kanske alltid är ärlig emot henne men han kommer alltid hålla henne tillbaka. Damon accepterar henne precis som hon är och gör allt för att hålla henne vid liv. Dessutom är han den roligaste karaktären. Han har alltid spydiga kommentarer och gör aldrig det man tror att han ska göra. 
 
 
2. Katherine
Nu kommer jag bli hatad haha. Men Katherine är verkligen en karaktär som har växt i mina ögon. Tyckte inte alls om henne först menar hur skulle man kunna göra det? Det är alltid hon som förstör allt. Men på något sätt tycker jag hon är intressant och har en intressant bakrunds historia, inte minst sagt med brödrarna. Hon är anledningen till att dem en är vampyrer och det finns en serie. Att hon gör mycket kaos i handlingen gör ofta att det faktiskt finns någon handling. Tycker Nina spelar henne otroligt bra då man kan se i ansikts uttrycket ifall det är Elena eller Katherine som är i scnenen. 
 
 
3. Klaus
Nu känns det mer som om jag rankar alla onda karaktärer i serien. Men är det bara jag som tycker dem är intressantast? Dem som alltid ska spela att dem inte bryr sig och är så onda, men någon gång då och då har vi sätt att dem faktiskt har saker och människor dem bryr sig om. Klaus är också en sån karaktär som helt klart växt i mig. Hatade han från början med nu tycker jag han är extremt underhållande. Och hans och Karolines relation är to die for, skulle vilja se att dem blev tillsammans. Ingen tvekan om att mycket av det jag gillar med honom har och göra med Joseph Morgan och hans otroligt sexiga accent!
 
 
4. Elena
Jag tar seriens huvudperson som fyra. Känns kanske inte så bra. Men om jag säger så här har hon blivit bättre i mina ögon. Jag är team Delena, jag älskar deras reltation och deras problem men inte Elena. Har börjat tycka mycket bättre om henne sedan hon blev vampyr. Äntligen kan hon slappna av. Tyckte hon blev väldigt tråkig där ett tag. Det enda hon gjorde var att var ledsen för saker och oroa sig. I mina ögon är det inte speciellt underhållande, dessutom det sättet hon behandlade Damon och Stefan var inte okej. Vill ha kakan men ändå äta den. Men jag tycker mycket bättre om henne nu ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0