TVline intervju

Källa 
 
TVLINE | Vi såg inte direkt Tyler regera på döden. Hur kommer han att ta hand om det?

När nästa avsnitt kommer, har en liten tid gått, och vi kommer att se att Tyler inte tar allt så bra. Han är för sig själv, vägrar att visa sina känslor och behåller sin ilska, vilket gör det svårt att hjälpa honom. Det är synd för Caroline, för hon vill bara vara där och hjälpa honom.

 
TVLINE | Släppte Tyler Hayley vid det sveket?

Hans första uppgift var att stoppa Klaus. Och som vi såg, var han för sent ute. Efter detta, om han kunde hitta Hayley, skulle han nog ge henne en bit av sina tankar — om inte ett hjärta slitet ur bröstet. Men vi kommer inte se henne på ett tag.

 
TVLINE | Klaus gjorde ett par förskräckliga saker i avsnittet, minst sagt. Hur kommer det att gå för hans och Carolines nästan-relation?

Jag tror inte att Caroline kommer titta på honom med hennes goo-goo eyes på länge. Men som vi sett med Klaus, kommer han alltid under huden på folk. Jag skulle inte säga att vi sett det sista av kontakt mellan dem. Mer ifall hon verkligen vill ha kontakt med honom.

TVLINE | Vidare till Elena, är sire-bondet verkligen brutet?Nej, Damons val av ord gjorde det inte brutet. Han kunde ha satt henne fri genom att säga “Never see me again, never talk to me again, never think of me again.” Han kunde ha gjort alla dessa saker, men istället, skickade han bara tillbaka henne till Mystic Falls. Hon behövde åka hem. Hon behövde lyssna på honom. Hon kommer att sitta hemma och undra vad han gör, och han kommer sitta vid Gilbert Lake House, ångra hans val, men ändå veta att det var valet han var tvungen att göra. Så mycket väntan kommer att vara mellan de två.
 
TVLINE |Elenas känslor för Damon kan fortfarande vara äkta trots sire bondet. Kommer vi få ett svar på det? 
  Tills sire bonet inte längre finns - dvs så länge Elena är en vampyr, så kommer sire bondet påverka. Vi måste ställa oss själv dem frågorna.  Men resan att Elena kommer försöka gå till botten om hur hon känner och uttrycker sina känslor för honom kommer bli en stor del. För hon tror geniunt att det hon känner för honom är hundra procent äkta. Hon känner att hon har bevis att backa upp det med, eftersom det hade inte funnits något sire bond ifall hon inte känt något för honom som människa. Det är en saga om två personer som vill vara tillsammans men inte borde vara det, Så vad ska dem göra?
 
TVLINE | Jag var nyfiken på något Shane sa om botemedlet för odödlighet. Ifall den personen blev dödlig igen, skulle inte hon eller han dö av ålder? 
 Meningen med botemedlet är att fansen ska ställa sig själv den formen av frågor. Vad menas det med det? Vilken form blir man då? Vad kommer hända med dem som tar det? Kan det bli användbart som ett vapen? Är det en av dem hämska twilight zone sakerna när du tar det och sen går tillbaka till åldern du är i och dör? Man vet aldrig. Det är många olika sätt det kan gå på och vi hoppas folk fortsätter att gissa.
 
TVLINE | Uppenbarligen tar April ut Rebekahs påle, tack gode gud. Men vad ska hon göra med all ny information hon nu har?   April kommer bli en sådan person du tänker fan varför låter vi henne leva? Hon är arg och känner sig manipulerad. Hon känner att alla ljuger för henne. Hon kommer inte att ta det lätt. Hon kommer bli av ett problem i nästa avsnitt
 
TVLINE | Så arg som hon är , jag kan bara tänka mig hur arg Rebekah är efter blivit dödat igen.

 Rebekah drottningen av svek, har ett sätt att hämnas vackert och vi jobbar med att komma på ett perfekt skruvat sätt. 

TVLINE | Kommer hon komma efter Klaus? 
Nej Rebekah kommer rädda Klaus, hon räddar honom för en annan dag och en annan tid. En sak i taget, hon kommer vilja hämnas på Stefan 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0