Gif

 
 

VD scen - Klaus och Rebekah

Jag är faktiskt glad att Rebekah har kommit tillbaka. Hon är på många sätt faktiskt ganska lik Damon, hon ska vara den onda vampyren men då och då ser vi mer av hennes mänsklighet. 
 

Sno stilen


VD böckerna - Visste du att?

Här är lite fakta för dig som inte än läst första Vampire Diaries boken. Visste du att...
 
Elena har en lilla syster? 
Katherine beskrivs som väldigt skör och tillbakadragen? 
Tyler heter Smallwood i efternamn? 
Staden heter Fells Curch? 
Både Elena och Katherine beskrivs som blonda, bleka med blåa ögon? 
Elena är väldigt tjejig och en typisk cheerleder? 
 

Nians förhållande blir seriösare.

Ian och Nina har ett bra förhållande. Ian har berättar för US weekly att deras förhållande är bättre än någonsin.

 "Nina och Ian är glada för att dem ska tillbringa jullen tillsammans" säger en insider i tidningen.  Paret åkte till Louisiana för att tillbringa Thanksgivning tillfammans med Ians familj i år. " Det är ett tecken på att dem tar saker och ting till nästa nivå" Dem bor i Gorgia där dem spelar in serien. " Deras förhållande är så stadigt. Dem bor och jobbar tillsammans"

 

 
 

 


Season 3 borttagna scener

 

Joseph Morgan Positive Woman

Som dem flesta vet så håller Ian mycket på med välgörenhet med sin orginisation Ian Somerhalder Foundation men han är inte den enda av castet som håller på med välgörenhet. Joseph Morgan är en stor hjälp till organisationen Positive Women och är ett ansikte ut för dem. 
 
Positive women är en organisation som främst ser till alla förtrycka kvinnor i världen. I U-länder är det fortfarande så att kvinnor inte har samma sätt som män och inte får samma behandling. Dem får bla dålig vård och levnadsstandar. Men en stor del av organisationen är förbättre situationen när det kommer till kvinnor och barn som är snittade av viruset HIV. Hiv är en av dem största sjukdomarna i världen men går att botas. Men fortfarande finns det så pass många U-länder som inte har råd med medicinen. PW ser till att så många kvinnor och barn som möjligt för tillgång till gratis skola och vård. Organisationen startades 2005 och var känt under namnet The Children om Swaziland. Joseph brukar själv donera en del pengar men även uppmana sina fans att ge organisationen pengar och folks uppmärksamhet. 
 
Deras officiella hemsida - Här
 
 
 
 
 

God jul!


God jul!


God jul!

Ingen uppdatering idag!
 

Gif

 
 

 

 

Kat Grahams fästman

Gud vad alla ska vara gifta och förlovade i castet? Nyligen gick Kat ner för röda mattan men inte ensam utan med sin fästman Cottrell Guidry. Dem är på 2012 VH1 Divas Concert. 
 
 
 

Posters för säsong 3

Såg nyligen fyra poster som kom ut till säsong tre som jag faktiskt aldrig sätt förr...? Konstigt! Men dem var i varje fall väldigt fina så lägger ut dem. 
 
 
 
 
 

Quote

- I have a secret, a big one. But i´ve never said it out loud. What´s the point? It´s not going to change anything. It´s not gonna make me good, make me adopt a puppy. I can´t be what other people want me to be. What she want´s me to be. This is who I am. 

Nina,Paul & Ian photoshoot

 Här kommer en intervju med Nina,Paul och Ian där dem pratar lite om serien men man får även se behind the scenes med en photoshoot av Tv Guide Magazine.
 
 
 
 

Fakta Lauren Cohan ( Rose )

Rose är verkligen en karaktär jag tyckte om i VD.. Nog en av mina favoriter, det är så tråkigt att hon dog. Hon var den enda jag faktiskt hade kunnat tänka mig Damon med förutom Elena. Men jag tycker verkligen om skådespelerskan med eftersom jag sätt henne i andra filmer. 
 
Lauren Cohan föddes 1982 vilket gör henne till 30 år. Hon föddes i Philadelphia och är en skådespelerska, manusförfattare och prodcudent. Hon uppforstrades i judisk tro som hennes mamma hade konverterat till. Hon tog studenten från univercity of Winchester där hon studerade drama och engelsk literatur. Hon studera sedan även teater.
 
Det jag tycker är coolt med henne är att hon har funnits med i alla mina favorit serier. Dem mest betydande rollerna som hon haft har funnits i : 
 
Vampire Diaries ( serie ) 
Supernatural ( serie ) 
The Walking Dead ( serie ) 
CSI ( serie ) 
Casanova ( film )
Death race 2 ( film ) 
Disturbed ( film ) 
 
 
 
 

Vampire Diaries confession

 
 

Soundtrack

Jag tycker att soundtracket gör väldigt mycket för serien och dess stämning. Som tur älskar jag verkligen VDs soundtrack och har hört dem flesta låtar. En av mina favoriter!
 
 

Dagens bild: Klaroline

Det är närmst plågsamt att dem tog bort denna scenen! Den hade varit helt underbar.
 

VD- Behind the scenes

Här tar Candice oss en rundtur på inspelnings platserna och setet dem spelar in scenerna på! Hon berättar hur det finns orginal hus som dem måste köra till men ibland filmar dem det på plats, där dem har återskapat en exakt kopia av husen. Synd bara att vi inte fick se Damons rum, mitt faovrit rum ;)
 
 

*04x10 spoilers*

*Rebekah är tillbaka med en hämd. Hon kommer ovänat tillbaka till Mystic Falls högskola, Rebekah ödslar ingen tid på att tvinga Stefan, Elena och Caroline att svara på hennes frågor om deras sökande för botemedlet. När Bonnies pappa, Rudy Owens accepterar posten som tillfällig borgmästare gör han det till hans priotering att skydda sin dotter, som inte alls är bekväm med att han plötsligt vill ta del av hennes liv. Professor Shane fortsätter att uppmuntra Bonnie att tro på sina krafter men så fort han inser att han är i fara berättar han för mycket för fel person. Senare försöker Caroline trösta Tyler efter en våldsam händelse. Samtidigt i stugan tränar Damon och Matt Jeremy, försöker att få honom att bli en bättre jägare men Klaus är otålig med deras framgångar och tar till medel för att skynda på prossesen. *

 * Gör er redo för en stor konfrontation mellan Klaus och Shane. Du trodde aldrig den skulle visa sig tillsammans eller hur? Verkligen inte efter Klaus inser att Shane var mannen bakom planen att döda 12 hybrider. Han är väldigt arg. Akta dig Shane!*

 

*Fråga : Jag tycker verkligen om denns säsongen men det är en sak, ska Katherine komma tillbaka? Kommer det hända snart?

 Julie Plec : Hon lurkar fortfarande någonstans i skuggorna. Men hon håller sig själv väldigt gömd. Med tanke på Klaus närvaro i Mystic Falls ska vi se ifall vi kan lyckas få tillbaka henne till staden.*

 

 

 

 

Hur Nina håller sig så smal

Nina har en otroligt fin kropp men det är inte utan mödan. Nu har hon berättat vad hon gör för att hålla sig i form. 
 
- Jag älskar att träna yoga. Men jag älskar också att fross i mat och äta onyttiga saker. Jag provade precis min klänning för People Chioce Awards och när dem hjälpte mig att få på klänningen sa jag att dem skulle ta ut den några centimeter för att få plats med mat, skrattade Nina. 
 
 
 
 
 
 
 

" Charlie Bewley som en av de fem"

*Nu är det bekräftat att vi faktiskt kommer få ser mer av the five. Dem behöver en för att kunna hitta botemedlet vilket är Jeremy, men det kommer komma in ytterligare en vad vi vet än. Dem säger att nästa brother kommer komma in i avsnitt 13 och spelas av Charlie Bewley. Han måste tycka om att spela rollen som vampyr eftersom han var med i Twilight och spelade rollen som Dimitri. Man tror att han kommer till Mystic Falls för att hämnas dem som dödade Connor. Kanske detta kommer betyda att Elena är i trubbel? Jag är sugen på att se henne med sina nya krafter i Action! *
 
*Nu när det kommer komma in en i one of the five kanske inte Jeremy behöver fortsätta döda vampyrer? *
 
 
 

Tips : Time Framed

Ian somerhalder ska vara med i en film som heter "Time framed". Kunde inte riktigt hitta när den kommer ut, men såklart måste vi se den när den väl gör det! Måste säga att han ser väldigt bra ut i trailern, som vanligt då. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kat Graham dansar

Att Kat är en otrolig sångare visste vi redan men tydligen är hon extremt bra på att dansa med! Inte helt otippat dock, hittade en video där hon dansar.
 

*Kommer Bonnie och Jeremy bli tillsammans igen? *

*Kommer Jeremy och Bonnie att bli tillsammans igen på The Vampire Diaries? *

*Du var inte den enda som märkte de stulna blickar under midseason finalen! "Vad denna episod var i form av nostalgi, är en påminnelse om att det finns några olösta känslor där," exekutiv producent Julie Plec säger. "Det var kärlek det och kanske bara en glimt av hopp för något mer."*

 

Gif

 
 
 
 

Sara Canning: Be right kind of wrong

Hittade precis en sak för er som saknar Sara Canning som spelade Jenna. 2013 så kommer det ut en film där hon medverkar som heter " Be right kind of wrong" Men en rolig sak är att Ryan Kwanten som spelar Jason i True Blod även kommer att vara med i filmen, jag som älskar True Blood tycker det kommer bli en rolig kombination!
 
Filmen är baserad på en novell som heter " Sex and Sunsets"
 
Filmen handlar om Leo Palomino ( Ryan Kwanten ) som är en misslyckad författare som jobbar som en diskare och har blivit mitt punkten i en populär blog som är skriven av hans exfru som exponerar hans brister. Han blir förälskad i Colette ( Sara Canning ) samma dag som hon ska gifta in sig i den rika Hart familjen. Envist börjar Leo kämpa för sin dröm kvinna.
 

 
 
 
 
 
 
 

VD parodi

Brukar inte titta på paodier men denna var faktiskt ganska rolig. Tyckte det var bra gjort eftersom dem har härmar scener i serien och byggt upp en bakrund som faktiskt är ganska lik!
 
 
 

Ny karaktär på ingång

Nu är det officiellt att det kommer att komma in en ny karaktär i Mystic Falls. Camille Guaty kommer att spela rollen som "Caitilin" som kommer komma till staden och veta mycket om den mystiska Shane. 
 

Pauls undervattens träning

Usch hade nog aldrig klarat av det där... La upp ett inlägg för ett tag sen att dem hade väldigt mycket träning under vatten för scenen när Elena höll på att drunka. Här är en liten video på hur det såg ut när paul tränade.
 

Intervju med Julie Plec

"Klaus är en överlevare; när du förråder honom, så blir du nerslagen" Berättade Julie Plec för TVGuide.com. "När han känner sig upp tryckt en vägg eller illa behandlad eller missbrukad så reagerar han på det mest dramatiska sätt."
 
Vilka är de största konsekvenserna av att döda Carol Lockwood (Susan Walters)?
Julie Plec: Den första återverkan är att staden är en borgmästare kort. När vi kommer tillbaka ska vi möta mannen som valts att varatillfälliga borgmästare Mystic FallsRudy Hopkins, som vi kommer snabbt örstå att det är Bonnies pappaHan fångas upp farten ochfyller i information som han visste eller inte visste under de senaste åren så nu spelar han både rollen som "orolig" borgmästare för staden och "orolig" far för sin dotter.
 
Är Tyler skörd nu när Klaus upptäckte han försökte döda honom?
PlecTyler har definitivt blivit märkt av Klausoch det är något som kommer att spela ut under de närmaste avsnitten -Konsekvenserna av Tylers drag mot Klaus.
 

Ninas olika frisyrer

Jag kan intevara den enda som har tänkt på att Nina har otroligt fint hår! Så jag tänkte lägga ut lite olika frisyser hon har haft, min favorit är helt klart när det är lockigt. Katherine style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delena gif

Äntligen! Nu har jag lärt mig hur man lägger in Gifs på bloggen så det kommer ni nog få se mycket av. 
 
Eh det gick ju inte så bra.. ska fixa det snart! 
 

tumblr_mf6x2fufG11qek0qio1_250.gif

 

2.gif

 

2.gif

 

2.gif

 


Castets tattoos

Har sagt att jag ska göra detta inlägget ett tag och nu fick jag tid över. Tänkte försöka hitta castets tattoos och deras mening! Självklart kanske jag inte hittar allas men dem jag hittar ska jag lägga upp. Personligen har jag två tatueringar själv och älskar det. Ians är nog min favorit!
 
Ian somerhalder
"Hic et Nunc" - Latin för  "here and now". 
 
Paul Wesley
Som vi alla vet har Paul en ros på armen, men mång vet inte historien bakom den. När han var femton utmanade en av hans vänner honom att göra en tatuering. Men när han blev myndig hatade han den och gjorde över den med en ros!
 
Kat Graham
Hon har en tatuering på armen som står på latin "nosce te ipsum" vilket betyder känn digsjälv. 
 
 
 
Matt Davis 
Han har en orm på sin arm som han gjorde för att täcka upp en gammal tatuering och även en till på andra armen som jag inte kunde hitta något om.
 
 
Steven R Mcqueen
Han har en fågel och en trollslända på sin arm. Det stod någonstans att trollsländan har betydelse med hans mamma att göra. Jag tyckte faktiskt båda två var ganska fula!
 
Candice Accola
Har en svala på handen och en stjärna på vristen!
 
 

Visste du att Candice varit rödhårig?

Visste du att Candice under en period innan VD faktiskt var rödhårig? Tycker personligen hon är mycket finare i blont!
 
 
 
 
 
 

Intervju med Ian Somerhalder

TV Guide MagazineHur kändes det att äntligen  ha "hett vampyrsex", som Nina kallade det,med 
Elena i 29 novembers avsnitt?
Somerhalder: Fansen - och jag - har bett om det under en lång tid. Det är en payoff till dem, men det finns massa människor där ute, särskilt killar, som tror att Elena skulle klara sig mycket bättre utan Salvatorebröderna.
 
TV Guide MagazineDu och Nina är ett par i verkligheten - hur påverkar det romantiken i serien?
Somerhalder: Jag ska bara prata om tv-showen nu. Den där sexscenen hade en hel del uppbyggdpassion, men också en mer anbud sida. Damon har äntligen fått Elena, och han är så glad, men han kan inte vara säker på att hennes känslor är verkliga, och inte bara ett resultat av sire bondet.
 
TV Guide Magazine: Har Elena samma vilja som Damon vad det gäller äkta känslor?
SomerhalderAbsolut. För Elenaär dom äkta. Men, återigen, är att sire bondet som gör att hon tror att hon älskar honom?
 
 TV Guide MagazineStefan vet fortfarande inte om att Elena har legat DamonVad kan vi förvänta oss när han får reda på det?
Somerhalder: [Skrattar] Lite blod, såklart! Stefan såras verkligen av dem. Det är ett annorlunda piller för honom att svälja.
 
TV Guide MagazineSkulle det att vara bra för showen om Elena och Damon var tillsammansett tag?
SomerhalderDet skulle bli en bra story: Om Elena är med Damon, eftersom att sire bondet alltid skulle vara ett problem, plus att hennes bror är riktigt arg. Så tills båda vet om känslorna är äkta, har de beslutatatt de inte kommer att ligga med varandra igen. Det kommer att bli mer romantik och mindre sex. Damonvill göra det rätta, men att förlora Elena är inte ett alternativ. Det är en tuff situation för honom.
 
TV Guide MagazinePå tal om tuffa situationer så hade Damon lovat att leta efter vampyrbotemedlet till Elena. Är han inte rädd att förlora henne om hon skulle bli mänsklig igen?
Somerhalder: Jo. Det är en bra fråga. Damon känner sig skyldig för att Elena förvandlats till vampyr, men om hon stannar som en, kommer hon vara kär i honom. Och det är allt han någonsin velat. Han fick äntligendet, men sire bondet förstörde för honom.
 
 TV Guide MagazineAwwwStackars Damon!
Somerhalder: Jag vet! Utforskandet av denna relation och samspelet mellan Damon och Stefan är väldigt komlpicerat och dramatiskt. Denna berättelse har verkligen varit bra på många sätt.
 
TV Guide MagazineLåter som att du har skitkul med denna story.
Somerhalder: Absolut! Denna Damon är inte den samma som i säsong 1 längre, där han dyker upp och slänger ur sig några skämt och tar hem tjejer. Detta är mycket roligare. 
 
Källa - Här
 

VD scen: Delena dansen

 Nu under uppehållet kommer vi sakna VD, så jag tänker börja lägga ut lite scener som jag tycker om! Detta är inte en av mina favorit scener, det är min absoluta favorit scen i hela serien. Man får för första gången se att det verkligen finns en stark kemi mellan Damon och Elena. Låten som spelas heter All i Need - Within Temptation. 
 
En av kommentarerna " I was a Stelena shipper until this scene."
 
Föresten nu under uppehållet kan det bli lite svårt att alltid hitta insperation till vad man ska blogga om. Kommer uppdatera som vanligt men kommentera gärna förslag på vad ni vill läsa om eller vad ni inte vill läsa om!
 

Rösta på Vampire Diaries

gärna in på tv.coms röstning och rösta på VD inom kategorierna
 
Bästa par - Här
Best primetime soap - Här
Bästa övernaturliga serie - Här
 
 

Matt Davis i Cult

Jag tror vi alla saknar att ha med Matt Davis i vår serie. Men nu kan nu snart se honom i en helt annan serie som heter Cult. Serien kommer att börjas sända på tv den 19 februari 2013. 
 
Såhär beskriver Matt själv serien: Jag tror att Cult kommer bli en av den coolaste serierna, iallafall den smartaste.Den är mörk och jag tror att den kommer nå ut till grupper i alla åldrar.
 
"Det handlar inte om något övernaturligt vilket jag gillar. Det är endast psykologiskt," säger Davis till Wetpaint Entertainment. Han ska snart åta tillbaka till inspelningen av serien i ett försök att hitta sin kidnappade bror Nate. Matts roll Jeff är inte det minsta likt Alaric. " Han är en journalist, han är helt annorlunda från Alaric. Dem har väldigt olika bördor. Meningen med dem är så olika, så det kommer att bli kul att få arbeta med en annan karaktär"
 
 
 
 
 

Castet med fans

Tänk om man hade turen att få träffa castet från VD på riktigt! Här kommer lite bilder med Ian,Ninna och Paul och deras fans. 
 
Föresten, jag tycker att ni ska gå med i gruppen Bring the Vampire Diaries cast to sweden! på facebook, en sida för oss alla som älskar och vill diskutera VD!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens bild


Intervju med Daniel Gillies ( Elijah )

 En person som man inte alltid heller hör så mycket om är Daniel Gillies som spelar rollen som Elijah. Förstår inte riktigt varför eftersom han ändå haft en stor del i serien, han är varje fall en av mina favorit karaktärer! Men i denna intervju svarar Daniel på lite frågor tex om när vi ska få se Elijah igen
 

Tips : bra serier

Vampire Diaries kommer alltid vara min faovrit serie av alla tider men jag är nekligen en serie junkie. Jag måste alltid ha en serie jag tittar på och jag har sätt dem flesta. När jag väl börjar kolla kan jag heller aldrig sluta titta så jag tänkte tips er nu när vi inte får nytt avsnitt av VD på en månad om mina favorit serier. 
 
Bra sidor för att se serier på: 
http://swefilmer.com/
http://www.tv-links.eu/
1. True Blood. 
Ifall du tycker om VD och vampyrer är detta helt klart en serie för dig. Dem flesta har nog hört talas om serien eftersom den är väldigt populär. Serien handlar om en människa vid namn Sookie som blir förälskad i en vampyr och måste precis som Elena möta alla hinder som kommer med detta. Skillnaden på TB och VD är att True Blood är mer grovt. Sex scenerna är grövre, våldet är grövre ja allt är lite mer " vuxen tillåtet". Men det är väldigt spännande och rekommenderar det starkt!
 
 
 
2. Supernatural. 
Detta är en serie jag är ny på och precis har börjat titta på. Är på andra säsongen nu och jag älskar det! Det handlar om två brödrar som har växt upp med att veta att det finns över naturliga väsen i världen och deras jobb är att förinta all ondska som finns. Det jag tycker om med serien är att alla avsnitt har inte direkt anknytning till varandra dsv man kan hoppa in i säsongen och ändå förstå, men samtidigt har karaktärerna en väldigt spännande bakrund och syfte. Utan tvekan gör super snygga Dean serien bättre ;) 
 
 
 
3. The Walking dead. 
Detta ör nog den största serien som handlar om zombies. Den handlar om Carl, hans familj och vänner och hur dem klarar sig till dem nya förhållandena i världen. Han vaknar upp en dag och helt plötsligt är alla smittade av ett virus som gör att dem blir zombies och måste förintas. Jag tycker personligen om zombie filmer och skräck därför gillar jag denna serien. Det händer ständigt något nytt i varje avsnitt och det gör det väldigt spännande. 
 
 
4. Dexter. 
Dexter är nog den mest annorlunda serien jag någonsin tittat på! Det som är annorlunda med den är att man får se allt ut en mördares perspektiv. Den handlar om Dexter och hans tragiska barndom och hur det har påverkat honom till att ha ett behov av att döda. Men han lever efter en kodex vilket gör att han bara dödar onda människor. Trots att det handlar om en mördare så sympatiserar man med Dexter och tycker om honom.
 
 
 
 
5. Games of Thrones
Kan inte förstå att jag nästan höll på att glömma Game of Thrones! Det är utan tvekan den serien genom tiderna som är mest bekostad och välgjord. Men jag kan förstå att det inte är en serie som skulle intressera alla. Detta handlar om sju kungadömmen som alla kämpar om att ha den största makten över järntronen. Man får följa alla rikena och deras karaktärer genom stiderna och deras dilema. Det som är intressant med serien är att man får se så otroligt olika världar och kulturer. 
 

Visste du att?

Under inspelningen av scenen mellan Damon och Elena när Damon sa till henne att hon måste åka hem och släppa honom, var dem tvugna att pausa inspelningen i tio minuter för Nina började gråta. Hon sa att det kändes för verkligt. 

Gammal twitter från Ian S.

 Adoreable! 
 

Kat Graham outfits

Man kan helt klart säga att Kat har en ganska annorlunda stil och har aldrig något som inte sticker ut, här är några av hennes outfits hon har har på sig.
 
 
 
 
 
 
 
 

En favorit VD scen.

 Detta är utan tvekan en av mina favorit scener i hela serien. Hur spännande var den inte? Tänk vad Elena måste känna. Se någon som ser exakt lika dan ut som du gör. 
Scenen är från 02x04 Memory Lane. 
 

Ian Somerhalder som Christian Grey?

Dem flesta har nu läst eller hört talas om böckerna Fifthy Shades of Grey. Jag har själv läst dem första två böckerna. Jag var väldigt skeptisk när jag fick den första eftersom det enda man hört om den är att det skulle vara väldigt mycket porr i den. Och ja det är det med. Men det är faktiskt fantastiskt bra böcker. Man blir så otroligt inne i handlingen och kan inte släppa dem. Det finns mycket mer historia i dem än bara sex. Dessa böcker slog alla rekord i snabbast sålda böcker, till och med Harry Potters rekord. 
 
Men det jag vill komma fram till är att film rättigheterna är sålda och dem ska snart börja hitta skådespelarna. Den viktigaste är Mr. Grey. Ian Somerhalder har visat sitt intresse av att spela den rollen. Jag tycker att det vore så otroligt roligt ifall min faovrit skådespelare fick rollen i en av mina favorit böcker! Och hur beskrivs Grey? Jo farlig, otroligt vacker och mystisk. Alltså ett recept på Ian! 
 
Handling : Den osäkra Anastasia råkar krossa sina vägar med den kände och rike Mr. Grey och det uppstår genast en kemi. Men pga Greys mörka och skadade barndom kan han inte ha en relation som en vanlig människa utan måste ha regler. Anastasi vet inte ifall hon kan möta dessa speciella behoven den skadade mannen har. Böckerna handlar om deras kamp för att mötas på mitten och visa att kärlek kan övervinna allt. 
 
Jag skulle inte rekommendera att du läser dessa böcker ifall du är under 13 år. 
 

Julie Plec svarar på frågor

Hittat en massa frågor som Julie Plec, Vampire Diaries manusförfattare har svarat på. Hon har svarat på en massa frågor på twitter och har valt att översätta dem mest intressanta.
Varning för spoilers! 
 
 
Kommer Damon och Elena vara ifrån varandra nu? 
Dem kommer att försöka. Och misslyckas
 
Kommer det att komma fler Klaroline scener? 
Ja i avsnitt 13 och 14. Stora sådana. 
 
När kommer Stefan sluta behandla Damon som skit? Den brödraskapen är ensidig. 
Jag håller inte med. Damon har gjort många misstag emot Stefan i 150 år plus hela första säsongen. 
 
Är Stefan arg på Damon för att han tror dem hade sex efter dem visste om sire bondet?
Han är förtvivlad för att dem hade sex alls och det har han rätt till. Han är arg för att Damon ljög. 
 
Gjorde Elena slut med Stefan pga sirebondet eller för att hon inte kände något för honom mer? 
Kanske lite av båda. 
 
Är ryktet om att Tatia ska komma in snart sant? 
Inte sant. ( fan. ) 
 
Är det enda sättet för Elena att bryta sire bondet att bli människa? 
Det är det mest logiska sättet. 
 
Jag är ledsen men Caroline borde vara lite mer tacksam emot Klaus efter allt så har han räddat hennes liv tre gånger. 
Hon är tacksam och hon dras till honom . Men det betyder inte att hon tycker om att hon gör det. 
 
 

Favorit karaktärer.

 
 
 
 
 
Tänkte försöka göra en topp fyra lista på mina favorit karaktärer i serien och varför, blir en utmaning att välja.
 
 
1. Damon 
Det var ingen tvekan där. Damon har varit min favorit karaktär sedan första gången jag såg honom i serien. Varför? För att han är ofta så missförståd. Man tror att han är självisk och bara gör saker för sin egen vinning, visst det har han även gjort. Men vi alla vet att det ofta inte är så. Han berättade inte att han träffa Elena först när hon skulle göra sitt beslut för det inte skulle påverka hennes val. Och säg vad ni vill men det finns inget han inte skulle göra för Elena. Stefan kanske alltid är ärlig emot henne men han kommer alltid hålla henne tillbaka. Damon accepterar henne precis som hon är och gör allt för att hålla henne vid liv. Dessutom är han den roligaste karaktären. Han har alltid spydiga kommentarer och gör aldrig det man tror att han ska göra. 
 
 
2. Katherine
Nu kommer jag bli hatad haha. Men Katherine är verkligen en karaktär som har växt i mina ögon. Tyckte inte alls om henne först menar hur skulle man kunna göra det? Det är alltid hon som förstör allt. Men på något sätt tycker jag hon är intressant och har en intressant bakrunds historia, inte minst sagt med brödrarna. Hon är anledningen till att dem en är vampyrer och det finns en serie. Att hon gör mycket kaos i handlingen gör ofta att det faktiskt finns någon handling. Tycker Nina spelar henne otroligt bra då man kan se i ansikts uttrycket ifall det är Elena eller Katherine som är i scnenen. 
 
 
3. Klaus
Nu känns det mer som om jag rankar alla onda karaktärer i serien. Men är det bara jag som tycker dem är intressantast? Dem som alltid ska spela att dem inte bryr sig och är så onda, men någon gång då och då har vi sätt att dem faktiskt har saker och människor dem bryr sig om. Klaus är också en sån karaktär som helt klart växt i mig. Hatade han från början med nu tycker jag han är extremt underhållande. Och hans och Karolines relation är to die for, skulle vilja se att dem blev tillsammans. Ingen tvekan om att mycket av det jag gillar med honom har och göra med Joseph Morgan och hans otroligt sexiga accent!
 
 
4. Elena
Jag tar seriens huvudperson som fyra. Känns kanske inte så bra. Men om jag säger så här har hon blivit bättre i mina ögon. Jag är team Delena, jag älskar deras reltation och deras problem men inte Elena. Har börjat tycka mycket bättre om henne sedan hon blev vampyr. Äntligen kan hon slappna av. Tyckte hon blev väldigt tråkig där ett tag. Det enda hon gjorde var att var ledsen för saker och oroa sig. I mina ögon är det inte speciellt underhållande, dessutom det sättet hon behandlade Damon och Stefan var inte okej. Vill ha kakan men ändå äta den. Men jag tycker mycket bättre om henne nu ! 
 

Soundtrack

 Ett av mina favorit soundtrack, kommer ifrån avsnitt 03x11
 

Intervju med Robert Richard

Robert Richard spelade rollen som Jamie,  Bonnies long lost mothers adoptivson. Han var med i säsong 3 men försvann lika fort som han kom. Men här pratar han om hur det var att komma in på inspelningen. 
 
Okej första intryck - Hur var det att komma in på inspelningen som en nybörjare?

 Det var verkligen ett bra set, först var jag lite skrämd av omfattningen av serien. Att komma in i en serie som har en så stor fan base, alla mammor, alla döttrar som pratade om den sa : Wow du är med i en stor serie. Så jag bestämde mig för att jag bara skulle hoppa in och göra ett riktigt bra framträdande. Jag tror jag kände mer press på detta än när jag gäst spela i CSI. 

Kände du till serien eller behövde du få allt förklarat, för det är ganska komplicerat 


Det var roligt för jag frågade en av skådespelarna vad som hände just nu. Så vi satte oss ner med en av manusförfattarna på en av rastern och jag frågade en massa frågor. Han var hjälpsam och fick mig snabbt in i rätt riktning. 

 


Delena fan made video

 
Rysningar 
 
 
 
 
 

Kommentar på kommentarer

Fyndig rubrik! Nej men jag har ju bara haft min blogg i snart två veckor så självklart har det inte blivit överdrivet mycket kommentarer än men tänkte svara på några av dem jag har fått
 
 
Varför jag började blogga finns det lite olika anledningar till. Till och börja med har jag varit otroligt insatt i VD sedan det började visas i Sverige och alltid varit in och surfat på andra VD bloggar och skådespelarna. Jag älskar helt enkelt serien! Sen hade jag en annan fan blogg för drygt tre år sedan , ironiskt nog Twilight fan blogg som blev ganska uppmärksamad. Så jag visste sedan att jag älskade att blogga. Sen att hitta tid till det kan vara svårt ibland eftersom jag har mycket med skolan, men jag gör mitt bästa. 
 
 
Ville mest ta upp detta med min header. Jag är en perfektionist när det kommer till saker och är fortfarande inte riktigt nöjd. Jag är relativt nöjd med designen annars, men headern blev inte riktigt som jag tänkt. Kommer göra en ny snart, antagligen på jul lovet när jag fåt tid, eftersom det ändå tar ett par timmar!

Åsikt : Tatia Petrova

Något som är väldigt konstigt tycker jag är att ingen någonsin i VD världen på internet pratar om Tatia. Är det bara jag som är så otroligt nyfiken på henne? 
 
Tatia är den första dubbelgångaren dvs den personen Katherine efterliknar. Därefter är Elena Katherines dubbelgångare. Hon har endast nämts tre gånger i serien. Men bara en gång har dem pratat om henne högt ut. Det var den gången var vid matbordet med Elijah,Klaus,Stefan och Damon i andra säsongen. I samma avsnitt kollar Elijah på Elena och säger " Förlåt du påminner mig om någon ". Så vad vet vi egentligen om Tatia? Det är hennes blod som användes i formlen för att göra The Original family odödliga. Man får också veta att hon hade ett barn med en annan man, men både Klaus och Elijah var kära i henne. En annan gång när hon nämns är när Rebekah säger " Orginalet var mycket sötare". 
 
Dem säger att Mikael dödade henne efter han tog hennes blod. Men gud jag vill inte tro på det. Jag hade så gärna velat se henne komma in i serien, hur coolt hade inte de varit? Ifall hon även på något sätt lyckats bli vampyr. Den första dubbelgångaren. Och alla Petrova dubbelgångare har det alltid varit så att två brödrar kämpat om. Ironin i det? 
 
Denna bilden är otroligt cool, fan made och ska föreställa just Tatia. 
 
 

fan made posters

Här kommer upp några häftiga posters på VD som är gjorde av fans, dessa är mina klara favoriter
 
 
 
 
 
 
 
 

Behind the scenes 04x09


Visste du att?

Visste du att Torrey Devitto som spelar rollen Meredith faktiskt är Paul Wesleys fru? Detta fick jag själv precis reda på och jag är lite mindblowned, visste inte ens att han hade en fru!

Man kan ju säga att sämningen måste blivit lustig när Torreys karaktär var tvungen att hångla med Alaric hela tiden haha!

 


Dagens bild: Nian

 

Vampire Diaries på comic con 2012

 Nu får ni världens längsta intervju med castet från comic con 2012! Det är i fyra delar och alla delar är 15 minuter, enjoy vårt fina cast!
 
 

Ian Somerhalder Fondation

 Dem flesta som är insatta i Ian vet att 2010 på hans 32 födelsedag startade han en organisation som kallas Ian Somerhalder Fondation ( ISF ) som finns till för att hjälpa till och göra skillnad bland djur och natur. Ian älskar djur och vill förhindra att raser dör ut och att djur misssköts. Han vill även göra folk uppmärksama på vår planet och hur miljön sakta går neråt. Han kämpar för att även en yngre publik ska bli intresserade av hans organisation eftersom det är ungdomarna som är jordens framtid. Han och dem som är med i hans orgnaisation deltar i många olika relaterade event och försöker även få in donationer till organisationen. I September detta året lyckades han få in 150 000 dollar på ett enda event!
 
 
Vill du bidra till hans organisation? Skicka ett mail till getinvolved@isfoundation.com om vilken ålder du är i, vad dina intressen och passioner är och vad du är skicklig på.
Du kan även självklart donera pengar till ISF. Den officiella sidan för oganisationen är http://www.isfoundation.com/
 
 
 

Castet tweetar om skjutningen i USA.

Tror inte någon började gråta direkt men som ni har märkt har jag inte kunnat blogga idag, det har varit något strul med inloggningen och har inte kunnat komma in. Men nu är jag här och lägger in dem 7 inläggen som jag brukar!
 
Jag tror alla mer eller mindre är medvetna om situationen i Connecticut. Det gick in en man på en förskola (?) med barn mellan 5 och 10 år och började skjuta. Det var 6 lärare som dog och 20 barn som omkom. I flera timmar hade föräldrarna ingen anning ifall deras barn levde eller inte. Men jag tänker på alla dem otroliga lärarna som faktiskt var på plats. Läste om en lärare som låste in alla barnen i klassen på en toa, berättade för dem att hon älskade dem alla och att allt skulle bli bra eftersom hon trodde att dem skulle dö. Det är helt otänkbart. Det som krossar mitt hjärta mest är att USA har rent för slappa vapen regler. Det finns stater där dem vill införa att man ska kunna ha vapen med in på baren. Jag förstår att folk vill skydda sig men jag tror inte det är lösningen.
 
Castet på VD precis som vi andra har våra tankar på alla barn och föräldrar i Connecticut. 
 
 
 

citat

Season 4 Episode 7: "My Brother's Keeper"

Elena:  Jeremy can't live with me, Stefan wants to fix me, and Caroline flat out admitted that she doesn't like me this way. Think it's safe to say that I'm not so great at this vampire thing.
Damon: You want to know what I think? I don't think I've ever seen you more alive.
Promo bilder för säsong 4 DEL 2

Här kommer del två till bilderna som är tagna till säsong 4 med ett latinskt citat
 
Vulnera sapientia - Wounds to wisdom 
 
Amor habet me - Love has/holds me
 
Sanguis est in aeternum - Blood is forever
 
Amor est Immolare - Love is sacrifice. 
 
Sanguis potestas est -Blood is power

Promo bilder för säsong 4 DEL 2

Här kommer del två till bilderna som är tagna till säsong 4 med ett latinskt citat
 
Vulnera sapientia - Wounds to wisdom 
 
Amor habet me - Love has/holds me
 
Sanguis est in aeternum - Blood is forever
 
Amor est Immolare - Love is sacrifice. 
 
Sanguis potestas est -Blood is power

Paul Wesley i Bello magazine scans

Bello Magazine 2012
 

säsong 3 - borttagna scener

 
Måste säga att det låter lite tomt utan soundtrack i bakrunden!
 
 

TVline intervju

Källa 
 
TVLINE | Vi såg inte direkt Tyler regera på döden. Hur kommer han att ta hand om det?

När nästa avsnitt kommer, har en liten tid gått, och vi kommer att se att Tyler inte tar allt så bra. Han är för sig själv, vägrar att visa sina känslor och behåller sin ilska, vilket gör det svårt att hjälpa honom. Det är synd för Caroline, för hon vill bara vara där och hjälpa honom.

 
TVLINE | Släppte Tyler Hayley vid det sveket?

Hans första uppgift var att stoppa Klaus. Och som vi såg, var han för sent ute. Efter detta, om han kunde hitta Hayley, skulle han nog ge henne en bit av sina tankar — om inte ett hjärta slitet ur bröstet. Men vi kommer inte se henne på ett tag.

 
TVLINE | Klaus gjorde ett par förskräckliga saker i avsnittet, minst sagt. Hur kommer det att gå för hans och Carolines nästan-relation?

Jag tror inte att Caroline kommer titta på honom med hennes goo-goo eyes på länge. Men som vi sett med Klaus, kommer han alltid under huden på folk. Jag skulle inte säga att vi sett det sista av kontakt mellan dem. Mer ifall hon verkligen vill ha kontakt med honom.

TVLINE | Vidare till Elena, är sire-bondet verkligen brutet?Nej, Damons val av ord gjorde det inte brutet. Han kunde ha satt henne fri genom att säga “Never see me again, never talk to me again, never think of me again.” Han kunde ha gjort alla dessa saker, men istället, skickade han bara tillbaka henne till Mystic Falls. Hon behövde åka hem. Hon behövde lyssna på honom. Hon kommer att sitta hemma och undra vad han gör, och han kommer sitta vid Gilbert Lake House, ångra hans val, men ändå veta att det var valet han var tvungen att göra. Så mycket väntan kommer att vara mellan de två.
 
TVLINE |Elenas känslor för Damon kan fortfarande vara äkta trots sire bondet. Kommer vi få ett svar på det? 
  Tills sire bonet inte längre finns - dvs så länge Elena är en vampyr, så kommer sire bondet påverka. Vi måste ställa oss själv dem frågorna.  Men resan att Elena kommer försöka gå till botten om hur hon känner och uttrycker sina känslor för honom kommer bli en stor del. För hon tror geniunt att det hon känner för honom är hundra procent äkta. Hon känner att hon har bevis att backa upp det med, eftersom det hade inte funnits något sire bond ifall hon inte känt något för honom som människa. Det är en saga om två personer som vill vara tillsammans men inte borde vara det, Så vad ska dem göra?
 
TVLINE | Jag var nyfiken på något Shane sa om botemedlet för odödlighet. Ifall den personen blev dödlig igen, skulle inte hon eller han dö av ålder? 
 Meningen med botemedlet är att fansen ska ställa sig själv den formen av frågor. Vad menas det med det? Vilken form blir man då? Vad kommer hända med dem som tar det? Kan det bli användbart som ett vapen? Är det en av dem hämska twilight zone sakerna när du tar det och sen går tillbaka till åldern du är i och dör? Man vet aldrig. Det är många olika sätt det kan gå på och vi hoppas folk fortsätter att gissa.
 
TVLINE | Uppenbarligen tar April ut Rebekahs påle, tack gode gud. Men vad ska hon göra med all ny information hon nu har?   April kommer bli en sådan person du tänker fan varför låter vi henne leva? Hon är arg och känner sig manipulerad. Hon känner att alla ljuger för henne. Hon kommer inte att ta det lätt. Hon kommer bli av ett problem i nästa avsnitt
 
TVLINE | Så arg som hon är , jag kan bara tänka mig hur arg Rebekah är efter blivit dödat igen.

 Rebekah drottningen av svek, har ett sätt att hämnas vackert och vi jobbar med att komma på ett perfekt skruvat sätt. 

TVLINE | Kommer hon komma efter Klaus? 
Nej Rebekah kommer rädda Klaus, hon räddar honom för en annan dag och en annan tid. En sak i taget, hon kommer vilja hämnas på Stefan 


Transformation till en vampyr

 Här förklarar Nina och Ian om vad dem måste gå igenom för att se ut som vampyrer
 

Saker du inte visste om castet

7 saker du inte visste om Vampire Diaries Castet
 
1. Ian Somerhalder gick på audition för "True Blood", Jason Stackhouse. Nu i efterhand säger han att han var så dålig på auditionen att han inte ens vill kolla på serien för det får honom att må dåligt över det. 
 
2. Paul Wesley provspelade först för rollen som Damon. Men Julie tyckte att han skulle passa bättre som Stefan. Dock var dem inte helt säkra på att han passade som rollen tills första tagningen då det blev jätte bra. Paul som Damon? So wrong.
 
3. Kat Graham har fräknar nästan överallt men hon är väldigt duktig med att dölja det med make up 
 
4. Claire Holt som spelar Rebekah var sedan länge bästa vän med Pheobe Tonkin ( Hayley ) och träffades på en inspelning. 
 
5. Något av det första Nina sa när hon blev antagen som Elena var att hon aldrig skulle dejta en person i samma serie. Hur gick det Nina?
 
6. Joseph Morgan ( Klaus ) säger att han inte kan tänka sig göra en naken scen i Vampire Diaries. Det är något han är väldigt rädd för.
 
7Sara Canning (Jenna) behövde inte ens komma till studion för att provspela, hon skickade ett band och var så bra att dem anställde henne direkt
 

Dagens bild


Soundtracket till 04x09

Jag har lite problem med mitt youtube och många videor vill inte läggas upp på bloggen så länkar dem istället!
 
Amy Stroup “Covering Your Tracks”

 
 
Julian Casablancas " Christmat Treat "
http://www.youtube.com/watch?v=XvBGAwWp4oA
( Går inte att infoga på blogg
 
The Kicks "Take me to the misteltoe" ( Okänd )
 
 The Waitresses - Christmas wrapping 
 
 
The Raveonettes " The Christmas song "
 http://www.youtube.com/watch?v=rUiZRWsIGAY
( Går inte att infoga på bloggen)
 
 
 Sugar & the hi lows " Jingle Bells"
 
 
 Cary Brothers - Oh holy night
 
 
Bastille - Oblivion 
 
 
Digital Daggers- Have yourself a merry little christmas

Candice och Ian svarar på frågor

- Föresten, nu har man fått veta att nästa avsnitt 04x10 kommer ut 14 januari!
 
Vore det bra på för serien ifall Elena och Damon var tillsammans?
Ian: Jag tror det är bra för historian. Om Elena är med Damon, kommer sire bondet bli ett problem. Plus hans bror är väldigt arg. Så tills både är säkra på att känslorna är på riktigt, har dem bestämt att dem inte ska ha sex med varandra igen. Där kommer vara mer romans och mindre sex. Damon vill göra det rätta, men förlora Elena är inget alternativ. Det är ett tufft beslut för honom
 
Vi har nu vetat ett tag att Klaus är fäst vid Caroline. Kommer detta spela någon roll i den nya planen? 
Candice: Caroline är väldigt medveten att hon kan använda sig själv som - en av replikerna jag älskar när Caroline säger , "Varför måste jag alltid vara Klaus bete?" Och det är sant! Det är roligt. Klaus är fäst vid henne. Han vet även att hon spelar spel med onom, men jag tror att han gillar att hon leker med honom eftersom han alltid är ett steg före. Men det ger honom uppmärksamhet och en utmaning som jag tror en karaktär som honom verkligen gillar. Hon är helt klart involverad i honom, men hon har en armläng mellan dem. Hon är verkligen inte på hans sida.

 

 

 


Promo 04x10 ”After school special"

 
 
Här är den första promon för avsnittet som som kommer ut i Januari. Återigen blir jag så trött på Stefan, sorry alla Stelena fans, men att bli arg på Elena och fråga på hur många sätt kan du slita ut mitt hjärta? Det är inte precis som Stefan aldrig har gjort fel emot Elena. Vi kan börja med när han blev "The ripper" igen och gjorde massa onda saker emot inprincip alla? Before you start pointing fingers, make sure your hand are clean.

Nian om förlovnings rykten

Det har cirkluerat runt ett rykte ett tag om Nian att Ian skulle ha friat till Nina. Dessa rykterna avblåser Ian helt. 
"Det finns ingen sanning i det alls jag har inte friat. 
"Jag vill skaffa familj och gifta mig men det lär inte ske på ett tag, jag tänker inte göra en Miley!"
 
 
 

Åsikt: O come, all ye faithful”

Var ska man börja med detta avsnittet? Måste först säga att jag blir sjukt upprörd. Ja, halva poängen med Damon och Elenas kärlek är att den ska var svår och omöjlig. Det är lite dragningen i den. Men tycker faktiskt det är tråkigt att vi inte ens kan få två avsnitt av Delena innan dem sabbar det. Det var ju dock inte helt oväntat. Antog att Damon inte skulle kunna vara tillsammans med henne när han inte vet hur äkta hennes kärlek är. Jag tror såklart den största delen är äkta, vi har ju alltid sätt att det är något mellan dem innan hon blev vampyr. Men det hon sa på slutet, att hon hade tänkt stanna och kämpa men nu känner hon att hon måste gå, kanske bevisar att en del faktiskt är sire bondet ändå? 
 
Tycker precis som jag sa efter förra avsnittet att Stefan är löjlig. Ja, Damon skulle inte ha ljugit för honom. Men det är inte därför han är arg. Han är arg för att han vet att dem älskar varandra. För att för en gångs skull är det Damon som har Elenas kärlek och inte han. Tycker att det är lite lågt. Dem gjorde ju en deal att vem av dem hon väljer ska den andra backa, gällde det inte honom med då eller? 
 
Är dock "glad" för att det var Carol som dog. Självklart tycker jag att det är tråkigt för Tyler men det är mycket bättre än tex Caroline, blev lite orolig där ett tag. För den delen tror jag att Shanes inblandning i curet har något att göra med hans familj. Han berättade nu att han har mist sin familj. Det finns ingen vettig anledning till vad han annars skulle vilja ha så jag tror faktiskt att det har något med dem att göra.
 
 

Nina Dobrev: Perks of being a walflower

 
Dem flesta känner till boken/filmen The Perks of being a walflower. Väldigt många har läst boken och nästan alla sätt filmen, jag har faktiskt inte gjort något av det än. Men jag vill tips om filmen eftersom Nina Dobrev är med i den. Hon spelar dock en mindre roll som Candace Kelmeckis, Charlie's syster. Denna filmen kommer dock inte visas på bio i Sverige, vilket man kan tycka är underligt. Emma Watson plus en väldigt känd bok borde väl dra in ganska mycket pengar?
 

"Charlie is a freshman. And while he's not te biggest geek in the school, he is by no means popular. Shy, introspective, intelligent beyond his years yet socially awkward, he is a wallflower, caught between trying to live his life and trying to run from it. Charlie is attempting to navigate his way through uncharted territory: the world of first dates and mixed tapes, family dramas and new friends; the world of sex, drugs, and The Rocky Horror Picture Show, when all one requires is that perfect song on that perfect drive to feel infinite. But Charlie can't stay on the sideline forever. Standing on the fringes of life offers a uniqe perspective. But there comes a time to see what it looks like from the dance floor."

 
 
 
 

Det börjar arta sig!

Nu börjar designen arta sig! Det finns fortfarande en del att göra, som ni kanske ser ser headern lite ihoptryckt och konstig ut. Av något skäl kan ja inte ladda upp designen så försöker fixa det så fort som jag kan. 
 
Kommentera gärna vad du tycker om den nya designen!
 
Hittade denna bilden, väldigt roande för dem är väldigt lika!
 
 

Varning för rörig blogg!

Vill bara berätta att bloggen kommer vara rörig idag och imorgon efter som jag håller på med en ny design! Redan efter en vecka haha. Men blev inte riktigt nöjd med den och tycker det är lite för mörkt på bloggen, så håll ut!
 
p.s lägger nog inte ut fler inlägg idag, fokuserar på att få upp desingen ikväll!

VD castet intervju

 

Photoshoot Kat Graham

Photoshooten är tagen 2012

dagens bild


Midseason finale

Idag är det midseason finale vilket betyder att vi har tagit oss igenom halva säsongen. Det vi vet just nu är att någon faktiskt kommer att dö imorgon. Vi vet även att det kommer vara någon som har varit med sedan början vilket leder till att det finns några alternativ om vem det blir:
 
Tyler 
Caroline
Bonnie
Carol
Liz
Matt 
Jeremy
 
Jag tror personligen dem kommer köra på stort och ta ur Jeremy eller Matt.. Mest eftersom Jeremy nu är otroligt farlig och försöker döda alla vampyrer och självklart Matt som är den svaga länken. Vem tror du kommer dö? 
 
Kom ihåg att midseason finale även betyder att avsnitt 10 inte kommer sändas för än någon gång i januari. Än vet vi inte när. 
 


spoilers

Jag kan inte vänta till The Vampire Diaries midseason finale! Något scoop för när den återvänder? - Sarah
 
NATALIE: Det första avsnittet tillbaka kommer att spegla The Breakfast Club med flera karaktärer som har fastnat i skolans bibliotek och kommer i slutändan avslöja saker om varandra som de hoppades på att dölja. Men tänk mer ledset och mörk, snarare än glad dans i salarna, när några av scenerna kommer att tvinga vissa sanningar att komma fram både från Stefan och Elena, så kanske det kommer förändra deras relation för evigt.
 

Mina favorit soundtrack

 
 Scenen med Delena kyssen på motelet 
 
 
 
 
 
Miss Mystic Falls Delena dansen 
 
 
Scenen när dem tänder lyktor för alla som dött
 
 
 
 

Vd humor

Denna videon finns överallt just nu och är ganska underhållande. Tävling om vem av castet som har kysst flest personer, såklart vinner Damon/Ian! 
 
 

Sneak peak 2 på 04x09!

Här kommer en annan sneak peak på nästa avsnitt, en Klaroline scene tom!
 
 

Säsong 4 porträtt DEL 1

Dessa porträtten är helt otroliga faktiskt. Så här är dem plus översättning ifrån latin. 
 
Detta är del 1 av bi
 
Sanguinis est reatus - blood is guilt 
 
Tenetur per sanguinem - bound by blood
 
 
A venit honos salutem - From honor comes salvation 
 
 
Libera nos a malo - Deliver us from evil 
 
 
Sanguis est fatum -  Blood is destiny 
 
 
Osculum proditione mortiferum est - Betrayal's kiss is deadly
 
 

Outtakes från intervju med Ian

Jag älskar verkligen karaktären Damon men jag älskar också skådespelaren bakom den. Han är inte bara vacker på utsidan utan på insidan. Jag har aldrig sätt en person som är så otroligt ödmjuk emot andra människor. Man känner hur mycket han bryr sig om folk runt om honom, fast han inte ens känner dem. Att vara så ödmjuk trots att han är så pass känd och så pass snygg är ovanligt. Trots det känner man att han är säker på sig själv och bekväm i sin egen hud. Se bara på hur otroligt snäll han är emot tjejen i intervjun för hon är nervös. Han till och med tackar dem för att dem fick göra en intervju med honom. Nej, han är min absolut största förebild! 
 
 

Fakta om Zach Roering

Jag har märkt att av någon anledning så ser man aldrig så mycket av Zach ute på internet. Trots att han varit med från början! Så tänkte skriva lite fakta om honom. 
 
 
Namn : Zachary ( Zach ) George Roering 
Född: 2 februari 1985
År som aktiv : 2004 till nutid
 
Zach föddes i Ohio hos sina föräldrar Andrea och Daniel Roering. Han har en yngre syster som heter Emily som är född 1989. Han gick i Barbizon School of Modeling där han jobbade som internationell model med sin manager. Han tog studenten på Montepelier hög skola där han även spelade fotboll och sysslade med brottning. När han växte upp jobbade han även med på sidan att tillverka gravstenar med sin pappa och farfar.
 
Filmer/Serier han varit med i ( Taget från Wikipedia ) : 
 
Television
YearTitleRoleNotes
2004 Law & Order Rollerblade Messenger Episode: "All in the Family"
2006 Reba Man at wedding Episode: "Two Weddings and a Funeral"
2007 One Life to Live Hunter Atwood 13 episodes
Guiding Light Alex Episode: "#1.15105"
2005–2007 As the World Turns Casey Hughes 274 episodes
2007–2008 Friday Night Lights Cash 6 episodes
2009–present The Vampire Diaries Matt Donovan TV Series

Regular cast


Film
YearTitleRoleNotes
2005 Flutter Kick Jason Matthews  
2006 The Prince Taft Television film
SplitDecision Grady Love Television film
2007 Tie a Yellow Ribbon Teenage Joe  
2008 Dear Me Adam  
Assassination of a High School President Matt Mullen  
Official Selection The American Soldier  
2009 Strawberry Wine Jason Gabel

Rösta på VD i People Choice award!

Vampire Diaries och castet har blivit nominerade till People choice award och tycker att ny ska trycka in och rösta, tillsammans kan vi få dem att vinna!
People Choice Award 
 
Grupper dem är nominerade i: 
Favorite sci-fi / fantasy tv show 
 
 
Favorite dramatic tv actor
 
 
Favorite dramatic tv actress
 
 
Favorite tv fan following
 

Tack till alla som klickat in på bloggen!

Jag vill bara säga tack till alla som har tagit sig tid att klicka in på min blogg! Idag fick jag 60 unika sökningar. Vilket kanske inte är mycket jämnfört med stora bloggar som har 100.000 om dagen, men med tanke på att jag skrev mitt första inlägg för exakt en vecka sen är jag otroligt glad! Blir glad för varje person ja ser gått in på min blogg och varje kommentar jag får!
 
Jag startade bloggen för en vecka sedan för jag tyckte om att blogga förr på en annan fan blogg ( dock inte om vampire diaries ) , för jag alltid har haft en talang för att skriva och för att jag älskar Vampire Diaries. Designen på bloggen har jag gjort själv samt headern. 
 
Hoppas ni kommer tillbaka!

Castet unga!

Här kommer bilder på en del i castet när dem var tonåringar! Nina och Candice var sig lika, lika söta som alltid. Men Ian och Paul?! Vad hände med dem, dem blir snyggare ju äldre dem blir.
 
Ian Somerhalder
 
Paul Wesley
 
Candice Accola
 
Nina Dobrev
 
Zach Roering
 
Steven R mcqueen

Quote

Katherine: So, here we are: the brother who loved me too much and the only who didn't love me enough
Damon: And the evil slut vampire who only loved herself.
 
Nina vann People Chioce Award

Här är en video från när Nina vann People Chico Award. Det var ju rätt roligt att hon inte var nominerad från början men så många ville det så hon blev det tillslut, de måste ju visa att hon är en bra skådespelerska.
 
 
 
 

Sneakpeak på 04x09!

Här kommer en liten sneak peak på nästa avsnitt. Två grejer slog mig, ett när blev Jeremy så snygg? Två, det verkar inte direkt som Damon släppt Elena minst sagt!
 
 

Speed Drawing

Wow, vilka talanger det finns! Detta är lite klipp på speed drawing där otroligt bågåvade personer ritar av några personer från vårt cast! Tycker nog den på Nina var bäst, helt otrolig
 
 Ian Somerhalder
 
 
Nina Dobrev
 
 
 Paul Wesley
 
 
Candice Accola
 
 
Joseph Morgan

Tips: Film med Paul Wesley

Jag har ett bra tips med en film där Paul spelar huvudrollen, det var ganska länge sedan jag såg den men kommer ihåg att jag tyckte den var väldigt bra!
 
Fallen
Tid: 81 min 
Rankning imdb: 6.6
 
 
 
 
 

En av dem bästa Delena & Stelena scener

Som ni säkert har märkt är jag utan tvekan en Delena shipper, men det finns säkert många som klickar in på min blogg som är Stelena så ska försöka inkludera lite Stelena för er skull med, fast jag inte gillar det haha ;) 
 
 
Delena
Denna scenen med Damon och Elena är en av mina favoriter. Självklart är det även för att här får man faktiskt se lite kemi mellan dem. Men det är även för att man får se Elena ha roligt för en gångs skull. Hon är alltid så stel annars och försiktig. Det är utan tvekan att Damon får henne att slappna av och njuta av att vara en vampyr. Lite Katherine style på denna scenen? 
 
 
 
 
Låten till scenen 
 
Stelena

Detta är nog min favorit scen med Delena! Den är väldigt intensiv och hela serien börjar här. Ifall hon reagerat på ett annat sätt eller gjort något annorlunda ( i senare avsnitt då ) så hade vi inte haft något att titta på, om ni förstår vad jag menar.
 

Intervju med Joseph Morgan & Michael Trevino

En intervju med Joseph och Michael där dem pratar om bland annat hur det var att spela in scenerna när Klaus tog över Tylers kropp och om Klaus och Caroline!
 
 
 

Dagens bild: Jeremy

Dagens bild blir på snygga Jeremy ( Steven R Mcqueen )
Föresten hur tror ni det kommer gå med Jeremy och hans nya lust för att döda alla vampyrer? Det är tung att säga men jag tror att dem kommer bli tvugna att döda honom.. VD ska alltid vara så melodramatiskt så det kommer säkert bli Elena som måste göra de med!
 

Sjunger happy birthday för Ian

Här är en video där Paul och fansen sjunger happy birthday för ian! 
Tydligen är Pauls nickname för Ian smoldy pants, haha
 
  • “I woke up on my 30th birthday and said, ‘I made it! I’m an adult! This is so cool!’ I’m 34 now, and I have more energy and more ability to reason with myself than I had when I was 18 or 20, and I feel so much better about myself. So there’s something amazing about aging.”
 
 
 
 
 

Bilder från 04x09 ”Oh come, all ye faithfull"


Nina, Ian och Paul för Nylon

Här kommer en intervju/behind the scenes som Nina, Paul och Ian gjorde för Nylon tv. Dem pratar lite om Vampire diaries och man får se dem bakom en photoshoot. Sjukligt hur bra alla tre ser ut! Och var inte Paul väldigt smal i ansiktet här..? 
 
 

VD säsong 1-2 bloopers!

Tycker det är otroligt kul att se vad som pågår bakom kameran, så här har ni bloopers!
Det roligaste är utan tvekan när Nina trillar när hon spelar Katherine
 
 

Mystic Confessions


Tyler Lockwood: Fakta

Tyler Lockwood
 
Född: 1991 ( 19 år gammal )
Spelad av: Michael Trevino 
Varit med sedan: Pilot avsnittet 
 
Förvandlad: Av klaus 2010 
Sysselsättning: Sista års elev och fotbolls spelare 
Ras: Hybrid 
Kön: Man 
 
Mamma: Carol Lockwood 
Pappa: Richard Lockwood (död) 
Farbror: Mason Lockwood
 
Första kill: Sarah (okänd) 
Anlednind till död: Bruten nacke. 
 
Tyler hade aldrg en bra relation med sin pappa som ofta kunde vara våldsam. Tyler är även känd för att vara våldsam. I första säsongen var han arrogant och en mobbare men har bättrat sig genom serien. Tyler fick reda på sin varulvs gen genom sin farbror Mason och kort därefter blev den utlöst genom en olycka. Katherine compeles en klass kompis att provocera honom vilket får honom att inse att han har blivit en varulv. Caroline hjälper honom genom hans första svåra tid som ny varulv och det är där deras romans börjar. Klaus förvandlade Tyler till en varulv men strax där efter inser dem att Tyler är sired till honom vilket innebär att han gör allt Klaus ber om. Genom att transformera om och om igen tills han inte känner smärta blir han fri från bandet. Nu försöker han hjäla andra hybrider att bli fria från Klaus. 
 
Citat av Tyler: Did you ever think that maybe real love is stronger than fake lojalty? 
 

Delena incomplete

Jag brukar aldrig titta på fan videor faktiskt, men måste erkänna att denna var extremt bra! Fick rysningar, otroligt bra klippt. 
 
 

Katherine hair tutorial

Jag kan inte vara den enda som älskar Katherines lockiga hår! Här kommer en tutorial som visar hur man gör det, dsv hennes hår från 1800 - talet. Hoppas att ni lyckas bättre med uppsättningen än vad jag gjorde iallafall.
 
 

Katherine Pierce bitchy moments

Åh gud vad jag saknar Katherine! Tror faktiskt nästan ja gillar henne mer än Elena... Men sedan Elena blivit vampyr har hon blivit mycket roligare, inte alltid så dark and brooding. 
 
 

Dagens bild: Nina Dobrev!

... vacker.
 

visste du att...?

Något som enligt mig är väldigt random som jag aldrig vetat innan är att Kat Graham som spelar Bonnie är en känd sångerska!t Hon fick sitt break i karriären 2007 med låten "The donque song". Hon har även deltagit i en tour med Black eyed pease! Måste säga att hennes musik är inte alls min smak, men det är uppenbart att hon har talang. Hon har även gjort en låt till Vampire Diaries soundtrack " Only happy when it rains"
 
 
 
 

Åsikt: Klaroline

 
Jag måste erkänna att jag tyckte inte alls om Klaus i början. Mina vänner älskade honom och jag förstod ingenting, det är ju han som försöker döda Elena? Men på något sätt har han grown on me och nu är han en av mina favoritkaraktärer! Bara sättet han säger love på... 
 
Men är jag en Klaroline? Ja, det är jag nog! Jag tycker verkligen om Tyler och tycker att Caroline och han passar bra ihop, men Klaus och Caroline är så epic! Hon är en ung och naiv tjej, han är minst sagt gammal och vis man, trots detta får dem känslor för varandra. Självklart förstår jag Carolines förnekelse till sina känslor. Hur många gånger har inte han satt dem hon älskar i fara? Men jag tror att det snart kommer bli en riktigt stor Klaroline moment, speciellt med tanke på vad Joesph skriver på twitter! Jag älskar även det faktumet att Caroline verkligen tar fram den bra sidorna i Klaus, man får se dem mer och mer ofta. Men ifall dem blir tillsammans, vill jag fortfarande att han ska vara the big bad guy. Det vore bara fel annars.
 
 

Visst du att..?

  • Skådespelarn som spelar Stefan känner vi alla till som Paul Wesley men visste du att hen egentligen heter Paul Wasilewski? Han är av polskt urspung men valde att ha Wesley som skådespelar namn eftersom han riktiga var för svårt att utala. 

Candice Accola svarar på fråga

TVLINE - Tyler säger att inget har hänt mellan honom och Hayley. Vid denna punkt av deras förhållande, litar Caroline på honom? 
 

 Caroline litar definitivt på Tyler. Det är väldigt lätt som en vuxen människa att titta på showen och känna: Vad? Kom igen! Men dem är väldigt unga. Detta är också ett ungt förhållande. Kanske spenderade han tid med en annan kvinna, men det behöver inte betyda att han var otrogen emot henne. Detta är första gången han har gett Caroline en anledning att inte lita på honom, men han kommer öppna sig och prata om det.

 

Ians dans scen i ”Rules of attraction”

Ifall du älskar Ian lika mycket som jag kommer du gilla denna videon! Kan också rekommendera filmen Rules of Attraction, verkligen jätte rolig. Han ser otroligt gay ut och jag gråter alltid att skratt när ja ser denna videon! 
 
 
 

Stefan Diaries.

Vampire Diaries bok serien skrevs av en kvinna vid namn L.J smith. När tv serien började få mycket uppmärksamhet gik manusförfattarna Kevin Williamson och Julie Plec ihop med LJ och skrev en till del av bok serien. Denna serien kallas Stefan Diaries och man får se alla situationer ut Stefans perspektiv. Det finns sex böcker i den bokserien. Vampire Diaries serien och böckerna skiljer sig ganska mycket åt, men dessa böckers händelser är främst ifrån tv serien. 
 
Böckerna är skrivna på engelska och är ca 300 sidor. Du kan köpa böckerna HÄR
 
  1. Origins - Läs mer om boken 
  2. Blodlust - Läs mer om boken 
  3. The craving - Läs mer om boken 
  4. The ripper - Läs mer om boken 
  5. The asylum - Läs mer om boken 
  6. The compelled - Läs mer om boken 

Dagens bild: Claire Holt

Dagens bild blir på plågsamt vackra Claire! 
 

Photoshoot

Här får ni en photoshoot med Ian, Paul och Nina från EW!
 
 

Nina Dobrev hos Conan

Här kommer två roliga klipp med Nina när hon var på en intervju hos Conan. I första videon ska hon visa ett coolt yoga trick, visst alla killar hade väl blivit till sig ifall Nina skulle använda dem som vägg, men jag tycker faktiskt han var lite omogen och oprofissionell! Måste säga att jag verkligen tycker om Nina, hon verkar så ödmjuk!
 
 
I andra videon visar hon hur man gör sexy vampire face! 

Grattis på födelsedagen Ian!

Idag fyller Ian hela 34 år! Trots det ser han ut som en grekiskt gud... 

Skådespelarnas audition!

 
 
Detta är super kul att se! Jag menar castet gör allt... tänk ifall vi skulle ha någon annan spela karaktärerna? 

Julie Plec & Caroline Dries

Det finns tre personer som är manus författare till The Vampire Diaries och dem är Julie Plec, Caroline Dries och Kevin Williamson. I denna videon så berättar Julie och Caroline vilken deras favorit scene i serien är. 
 
 

Dagens bild : Joseph Morgan

Älskar verkligen denna bilden på Joseph! 
 

04x09 ” oh come, all ye faithfull

Kvaliteten på denna promon är granska dålig, men kommer lägga upp en bättre när jag hittar en! Verkar som Damon inte riktigt lyckades med att släppa Elena..? 
 

Soundtracket till 04x08


Soundtracken är i ordning! 
 
1. Blue fondation - Eyes on fire 
 
 
2. TVD Nola band - It don´t mean a thing - Otillgänglig 
 
3. Jounior prom - Take it back - Otillgänglig 
 
4. TVD Nola band - Stop breaking down - Otillgänglig 
 
5. Fort lean - The mall 
 
6 Dragonette - Let it go 
 
7- Pj Parker - So what do you say
 
8 Felicia Carter - Hooray for you - Otillgänglig 
 
9 - Morning parade - Spechless 
 
 
 
 
  
 

04x08 ”We´ll always have bourbon street” åsikter

 
Ja mina vänner... det finns så mycket att säga om detta avsnittet! Jag tror att alla Delena fans håller med när jag säger att början var helt otrolig. Jag har aldrig sätt varken Damon eller Elena på det sättet. Dem verkade så glada och avslappnande, något man inte har fått se Elena vara så ofta. Men självklart, ska något alltid förstöra det för dem två. Mitt hjärta sjönk när man fick veta att Damon måste släppa henne. Jag tror att han kommer göra det, han är osjälviskare än vad han själv tror. För att han vet att det är det rätta för Elena. Men jag hoppas på gud att det inte blir så. Jag är väldigt spän på att för den första gången verkligen få se Elena kämpa för honom. Det var på tiden att rollerna ombyts eller hur? 
 
Jag måste säga att jag förstår att Karoline reagerar som hon gör på saken. Det är onekligt att Damon gjort en hel del saker emot dem genom tiden och inte minst Karoline. Det är mer eller mindre hennes plikt att säga vad hon tycker till Elena för att skydda henne. Men jag tror inte hon förstår han är inte som han var i början. Han skulle aldrig göra något för att skada henne. Sedan kan man också tycka att Karoline har lite dubbelmoral eller hur? Vare sig hon vill det inte har hon känslor för Klaus som vi såg i förra avsnittet. Han är lite kungen av dem onda vampyrerna. 
 
Lexi var minst sagt en trevlig överraskning! Citerat Damon från första avsnittet och säger att She has got spunk! Jag tycker att det är riktigt roligt och se tillbaka blickar till hur dem levt sina liv eller.. sin död sedan dem förvändlades. Och hur sexig var inte Damon back in the days! 
 
 
 
 
 
 

Delena kyss 03x09 ”Heart of Darkness"

 
Lyckan var total. Föresten ifall någon undrar heter låten som spelar "Never let me go - Florence+ the machines"

Visste du att...?

Visste du att tv-serien The Vampire Diaries faktiskt grundar sig på en bokserie? Det är faktiskt förvånatsvärt få som faktiskt vet detta bland VD fansen! 
 
Det finns så mycket som hela tio böcker i bok serien skriven av L.D Smith. Personligen har jag själv inte läst böckerna men jag har hört att det skiljer sig ganska mycket ifrån serien, fast såklart med samma karaktärer. Bok serien var från början en trilogi som publicerades 1991. Dem första tre böckerna är endast från Stefan och Elenas synvinkel men den sista är ifrån Bonnies. Efter att tagit en minst sagt lång paus gav L.J Smith ut en efterföljare av böckerna, alla "nya" böcker börjar med ordet the return. Den sista/tredje the return boken gavs ut 2011. 2011 gavs ytterligare tre böcker ut som var efterföljare på the return, istället början the hunter. Böckerna skrevs av en okänd författare men det ryktades om att L.J fick sparken eftersom hon var endast anställd att skriva böckerna. 
 
The Awakening
The Struggle
The Fury
Dark Reunion
The Return: Nightfall
The Return: Shadow Souls
The Return: Midnight
The Hunters: Phantom
The Hunters: Moonsong
The Hunters: Destiny Rising
 
 
 
 
 
 
 
 

Behind the scenes med Matt Davis

 
Här får vi en liten rolig behind the scenes video med Matt Davis! Allvarligt talat hur mycket saknar vi inte Jenna och Alaric? 
 
*** Ska dela med mig om ett rykte som har cirkulerat runt internet, många tror att Jeremy kommer få hjälp med sina problem och minnesluckor från den andra sidan... gissa vem? Detta är dock inte bekräftat!***

Säsong 3s avslut: Elenas drunkning.

Jag tror ingen kan glömma den scenen. Så mycket har förändrats sedan det hände. Men det var även en väldigt svår scen att spela in eftersom dem måste vara under vatten. En av seriens producenter började träna dem flera veckor innan scenen och i en intervju sa han såhär: 
 
Chris Grismer: Jag började träna skådespelarna två månader innan scenen skulle filmas. Vi var tvugna att träna varje helg med dykar instruktörer. Nina Dobrev var sedan PADI-auktoriserad men dem som inte var det var tvugna att bli det. Dem var också tvugna att lära sig hur man agerar under vatten en lång tid utan luft. Dem var tvugna att lära sig att göra en scen och sedan få luft mellan tagningarna från säkerhets dykarna, som aldrig var mer än några meter ifrån, istället från att ta luft från ytan. Det var väldigt obehagligt för dem. 
 

Quote

Season 3, Episode 11: "Our Town"
 
Alaric: Something's up with Elena. You know what it is
Damon: I'm sure it starts with a Stef. And ends in an "an."
Pheobe Tonkin aka Hayley fakta

Det har nyss kommit in en ny karaktär i Vampire Diaries som har ryktet att hon ska vara med ett tag till. Men vem är hon? 
 
 
Namn: Pheobe Jane Tonkin
Född: 1989
Aktiv år: 2005 till nutid
 
Pheobe Tonkin är av Australiskt ursprung. När hon var fyra år tog hon danskurser i ballet och hip hop. Hon började gå i teater kurser när hon var tolv år gammal. Hon tog senare studenten i New South Wales från en flickskola. Hon har deltagit i en del reklamer samt jobbar mycket som modell. Hon har deltagit i Mile Fishers musikvideo "don´t let go". Hennes mest betydande roller är som Hayley i Vampire Diaries och i den australiska serien H2O just add water. Några andra filmer hon har medverkat i är Home and away, Secret circel och Bait. 
 
Man kan säga vad man vill om denna tjejen men vacker som få är hon!

Spoiler om 04x09

Nu har vi fått veta en riktigt stor spoiler! Läs inte ifall du inte vill veta vad som händer
  •  “There will be mass casualties in the midseason finale, including someone you've known since Season 1,” TV Guide reports

Så vem tror ni att det kommer bli? Dem karaktärerna som varit med sedan från säsong ett är:
Stefan
Damon
Elena
Caroline
Bonnie
Katherine
Jeremy
Tyler 
Matt 
 
Jag tror personligen inte det är någon utav dem tre viktigaste dvs Damon, Elena eller Stefan. Hur skuller serien vara då? Ifall jag skulle gissa skulle jag tro Matt eller Jeremy. Matt eftersom han uppenbarligen är "den svaga länken" av karaktärerna eftersom han är människa. Jeremy har minst sagt problem just nu och har tror att det kan bli så att dem måste döda honom så han inte dödar Elena. Alla dör för henne så skulle inte va förvånande eller hur? 

Castet pratar 04x07

 
 
Översättning ( kan innehålla fel ) : Det är året efter Miss Mystic Falls tävlingen, att se dem där nu men helt annorlunda värderingar på deras relation ett helt år senare. Kommer ni ihåg det avsnittet i den första säsongen där dem hade en väldigt gammal dans där man kunde känna för den första gången den coola kemin dem har. Att se detta igen vilket är en identisk sitatuion och inse att båda känner igen det. 
 
 
 
Översättning ( Kan intehålla fel ) : Jag följer idrott eftersom jag brukade vara en gymnast och var fast klistrad vid TV  när dem olympiska spelen var på den förra sommaren. Det var väldigt spännande när jag fick veta att Gabbi skulle komma till inspelningen och när hon gjorde det var hon bara en bubbla av lycka och hennes leende är mycket finare i verkligheten. Hon tyckte det var väldigt spännande att få träffa oss och jag var väldigt glad över det jag med, alla i gänget har tittat på henne när hon gör dem svåraste sakerna man möjligtvis kan göra och se henne lyckas. Det har varit roligt att titta på henne genom sina problem och sin framgång, hela resan hon har varit med om. Hon är väldigt kort, liten och söt. Jag glömde hela tiden att hon bara är 16 eftersom hon beter sig som en 18-19 åring, hon är väldigt vis och mogen för sin ålder
 
 
 
Översättning ( Kan innehålla fel ) : Just nu är vi vid Tylers hus, eller mitt hus, Tylers herrgården och det är Miss Mystic Falls tävlingen. Jag vill kalla detta variation 2 för jag tror vi gjorde detta i säsong två men Caroline är som vanligt värden för alla festligheter. Hon ska kröna Miss Mystic Falls men jag kom inte med Caroline till tävlingen utan med Hayley och det kan bli problem. 
 
Paul Thomas Anderssons kända ord är: där kommer vara blod. 
 
Fester i Mystic Fall finns oftast inte utan problem, där är alltid något. Men för Caroline är det mest traumatiska som kan hända på festen är ifall glasen står överallt, om det står stökigt ut eller om blommorna är fel. Det är hennes största oro för festen. 

Dagens bild : Köper julgran

Jag tror dem flesta sätt dessa bilder nu men tycker den är otroligt söt! Titta på Ians min, han ser lite kritisk ut haha!

4 bilder från 04x09 ” O come, all ye faithfull"

 

Tips : Ninas och Ians instagram.

Nina har haft sin instagram i någon vecka och Ian gjorde sin igår.

Nina: Ninadobrev

Ian: Iansomerhalder
 
 
Ians första bild på instagram!

Visste du att?

 
  • Visste du att i böckerna The Vampire Diaries som tv serien grundar sig på var Elena inte brunett utan hon var blond? Det var väldigt många fan av böckerna som blev upprörda över detta.

Nio anledningar för Delena!

1. Damon kommer alltid att hålla Elena vid liv, även om han måste handla emot hennes vilja.
2. Elena kan alltid vara sig själv runt Damon och berätta exakt hur hon känner.
3. Hur arga dem än är på varandra kommer dem alltid förlåta varandra.
4. Med Stefan känner Elena sig trygg och stabil men som hon säger själv, hennes kärlek för Damon "consumes her"
5. Han gör allt för att hålla henne säker även om det betyder att hon kommer hata honom. 
6. Damon kunde acceptera när Elena valde Stefan. Medans när hon väljer Damon spårar Stefan ut totalt och säger att det är något fel på henne.
7. Damon gör alla fel val men för rätt anledning
8. Elena sa till honom att det vore annorlunda ifall hon hade träffat honom först. Han visste att hon faktiskt gjorde det men sa aldrig något eftersom det skulle påverkat hennes beslut. 
9. Han får henne att slappna av och have a good time. 
 

Julie Plec svarar på fråga om 04x08

Before the breakup, Damon and Stefan were in the best place they’ve been, as brothers, in a long time. Is that in jeopardy now?
 

Plec: Well, it’s been compromised by circumstance, but both of them, to their credit in the next episode, try to take the high road. What comes out of them both trying to take the high road, and to do what’s right by each other, and do right by Elena, actually launches the whole next chapter of the show.*


- O Come, All Ye Faithful - TV Guide Scan


Två favorit soundtracks från 04x07

Laura Lervis - Little deschutes 
Denna låten är från scenen när Miss Mystic Falls deltagarna dansar. Detta var ett underbart Delena ögonblick där man riktigt kunde se kemin mellan dem!
 
Ed Sheeran - Kiss me 
Delena fans, har vi någonsin varit lyckligare än när denna låten började spelas i slutet?!
 

4x08 ”We will always have bourbon street” extended promo.

 
Här kommer promon för 04x08 " We will always have bourbon street"

Jag tror nog att många håller med om att detta kommer bli en av dem mest spännande avsnitten i Vampire Diaries. Många känner så med förfäran över att Stefan och Elena gjort slut, men väldigt många precis som mig är lyckliga över Delena! 
 
Vad tror ni om sire bondet? Måste säga att jag blev lite besviken. Har väntat på ett sådant ögonblick mellan Elena och Damon väldigt länge nu, men självklart ska dem göra allt ännu mer komplicerat. Men frågan alla undrar är hur stor skillnad gör ett sire bond? Sire bond är mellan en vampyr och deras "maker" vilket får dem att känna att dem vill behaga personen och hålla med dem. Men det är även beräftat att det inte har något med kärleken att göra, det påverkar inte. Detta sire bondet var planerat redan sedan början av säsong tre. 
 
*Julie Plec har avslöjat en del om vad som kommer att hända nu. Först som vi ser i promon kommer Damon inte tro på Stefan. Men sedan kommer bli förvärad över att få veta sanningen och tro att Elena endast låg med honom pga det. Dem säger att ni kommer det bli Delenas tur och Elena kommer göra allt för att bevisa att hennes känslor är äkta. Kan knappt vänta!*

Dagens bild

Dagens och bloggens första bild blir på Katherine Pierce aka Katrina Petrova!

test

test
test
test

Bloggen är under uppbyggnad.

 

RSS 2.0